free statistics Jan Rot Skip to main content

Jan Rot

Ik word niet meer beter. Jan Rot born 25 December 1957 in Makassar is a Dutch singer-songwriter who is famous in the Netherlands for his many translations of songs pop as well as classic ones.


Boudewijn De Groot Jan Rot Naast Jou Youtube Beautiful Songs Pop Music Songs

Zanger Jan Rot 63 ongeneeslijk ziek.

Jan Rot. He made his 10 million dollar fortune with Stel dat het zou kunnen De slimste mens. Jan Rot Beeld Brunopress Saskia Bosch 19 oktober 2021 1524 Toen Jan Rot in juli te horen kreeg dat hij nog maar enkele maanden te leven had wist hij twee dingen zeker. Met het optreden van Rot kwam er even een einde aan de populaire zaterdagavondshow van Matthijs van Nieuwkerk.

Jan Rot de zanger en componist is ongeneeslijk ziek. Jan Rot vertaalt grote hits met oog voor kleine details. Een extra reden om op zijn laatste verjaardag flink uit te pakken met een prachtlijst muzikanten en gastzangers onder wie Lenette van Dongen Herman Finkers Trijntje Oosterhuis Henk Hofstede Claudia de Breij en Fay Lovsky die.

In een Facebook-bericht van zaterdag stelt hij. Het is ontzettend oneerlijk echt gruwelijk dat ik niet nog 21 jaar gelukkig. Let vooral op klank en klankrijm zegt hij.

De 63-jarige muzikant en schrijver die onlangs bekendmaakte ongeneeslijk ziek te zijn gaat in zijn bijdrages schrijven over wat hij en zijn gezin meemaken in deze laatste fase van zijn leven. Jan Rot is de nieuwe columnist van Mezza het weekendmagazine van het AD. He did work for various media and theater tours.

Jan Rot wil de laatste periode in zijn leven liever doorbrengen met zijn gezin dan dat hij die tijd besteedt aan het maken van muziek zegt de zanger in De Telegraaf. Zanger en meestervertaler Jan Rot 63 is ongeneeslijk ziek maar toert desondanks door het land met zijn voorstelling OK Boomer. Jan Rot schreef muziek voor onder meer Rob de Nijs Boudewijn de Groot en Henny Vrienten.

Geboren te Makassar Indonesia. Uitzaaiingen alom In mei werd een tumor in zijn darmen. Viel op dat Mathijs verder ook geen interview met hem had zal met de wens te maken hebben.

Komt waarin hij met Rob Kemps op zoek gaat naar de sterren van het Franse levenslied. In totaal heeft hij meer dan 800 nummers op zijn. Dat meldde de zanger en tekstdichter in een.

Bieber en Bach neem ik allebei even serieus. Jan Rot in Matthijs Gaat Door. Official website in Dutch.

Jan Rot zijn sterrenbeeld is Steenbok en hij is nu 63 jaar oud. Op 25-12-1957 is Jan Rot bijnaam. Jan Rot vertelt hierin over hoe hij ontdekte dat hij ziek was welke plannen hij nog heeft en over zijn familie.

In zijn nieuwe boek geeft hij naast eigen vertalingen ook tips aan vertalers in spe. Het zal Rot goed doen dat het veel mensen aanspreekt het is hem gegund. In the years after 2000 he became a translator of hits from others and of famous works from classical music.

4893 Followers 207 Following 1547 Posts - See Instagram photos and videos from Jan Rot janrotzanger. Jan Rot Makassar Indonesia December 25 1957 is a Dutch singer composer and lyricist. Jan Rot gaat zijn naar verwachting laatste verjaardag vieren met een muzikale voorstelling in het Luxor Theater in Rotterdam.

On 25-12-1957 Jan Rot was born in Makassar Indonesia. Dat Jan Rot bij Mathijs de kans kreeg dit ten gehore te brengen heeft natuurlijk alles met een soort van laatste wens te maken nog een keer dit nog een keer dat. The musician is married to Daan his starsign is Capricorn and he is now 63 years of age.

Dat heeft hij zaterdag bekendgemaakt op. 7759 vind-ik-leuks 1227 personen praten hierover. Jan Rot Alle Tijd Kaartjes en Tickets Alle tijd en het leven een makkie zingt Jan Rot op de wijs van Summertime uit Porgy Bess en glijdt met zijn publiek in een warm bad van heimwee naar een tijd die we niet eens hebben meegemaakt.

De muzikant is anno 2021 bekend van Stel dat het zou kunnen De slimste mens. Jan Rot is ongeneeslijk ziek. Recent maakte de oud DWDD-presentator bekend dat er óók een tweede reeks van Chansons.

Zanger liedjesmaker en vertaler Jan Rot die in Rotterdam woont is terminaal ziek. De ongeneeslijk zieke zanger componist en tekstschrijver deelt die. De persoonlijke smoelenboekpagina van Jan Rot zanger en vertaler van meesterwerken.

He became a musician in 1978 but a breakthrough did not initially occur. De met kanker. His Dutch translation of Bachs St Matthew Passion peaked in the Dutch pop album charts at Easter 2006.

Jan Rot heeft geen enkele binding meer met de periode dat hij als homoseksueel door het leven ging.


Jan Rot 25 12 1957 Zangers Componisten


Jan Rot Artiesten Zangers Bijzondere Mensen


Ik Hou Van Jou Jan Rot Wijze Woorden Mooie Woorden Woorden


Jan Van Eyck Self Portrait Portratmalerei Portrat Ideen Alte Kunst


Pony Maedchen Fashionweek Bread Butter Berlin Jan 2013 Modell Zora Jurenkova Modell


Pin Pa Jan Rot


Jan Rot Join The Vara 1930 Vintage Posters Advertising Poster Old Commercials


Pin De S Ilia N En Pilka Nozna


Mehmet Aurelio Fotos Imago Images Stockfoto Fotos


Dynamischer Parcours Jan Albers Gebaute Bilder In Der Langen Foundation Rote Kunst


Metall Hochbeet Mit Rollen Rot Gruner Jan Hochbeet Aus Metall Hochbeet Mit Ablage Metall Hochbeet Hochbeet Hochbeet Aus Metall


Jan Rot Hallelujah Leonard Cohen In Het Nederlands Youtube Liedjes Muziek


Incredibly Red Jan Groenhart Ig 2811 Plese Respect Our C Opyright Kunstproduktion Abstrakte Landschaftsmalerei Acrylmalerei Abstrakt


Jan Berger Cssr Football 1982 Fotos Imago Images Sportfotos Sport Filme


Jan Van Eyck A Man In A Turban 1433 38 0 X 52 0 Cm Portratmalerei Jan Van Eyck Portrat Ideen


Pin Op Celebrants


In Full Swing Zahnspange Zahne


Zonnique On Instagram So I Finallyyyyyy Got My Page Back Thanks To A Gang Of People And While I Was Hacked I Made A Backup Page That You Can Follow And See


Instagram Photo By Jan Rot Jul 13 2016 At 7 25pm Utc

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar